Looking For Anything Specific?

Arda Turan Ispanya Maçı : G.Saray'ın Arda Turan transferi için İspanya'dan açıklama ... / Euro 2016 avrupa futbol şampiyonası d grubu'nda bulunan a milli takımımız ikinci maçında i̇spanya ile karşı karşıya geldi.

Arda Turan Ispanya Maçı : G.Saray'ın Arda Turan transferi için İspanya'dan açıklama ... / Euro 2016 avrupa futbol şampiyonası d grubu'nda bulunan a milli takımımız ikinci maçında i̇spanya ile karşı karşıya geldi.. Marca gazetesi, türk taraftarların bugüne dek. Sport gazetesi ise arda turan, san mames stadı'nın ışığında parıldadı başlığı altında sakatlığı bulunan lionel messi'nin yerine san mames'te maça çıktı. Golünü çok şık bir şekilde kaydetti. Dakikasında morata ile üçüncü golü bulan i̇spanya farkı açarken tribünlerdeki türk taraftarlar ise arda turan'ı protesto etmeye başladı. Takım arkadaşlarına güvendiğini vurgulayan arda turan, i̇spanya'nın maç boyunca topa daha fazla sahip olan taraf olacağını bildiklerini söyledi.

İspanya'nın günlük gazetelerinden el pais, arda turan krizini, arda turan'ın drifti, bir şarkıcının burnunu kırdı ve sonra silah çekti şeklinde yayınladı. Milli futbolcu arda turan i̇spanya kral kupası çeyrek final maçında oynadığı futbol ile i̇spanya basınından büyük övgü aldı. Arda turan, atletico madrid forması altında görev yaptığı dört sezonda da 40 resmi maçın altına. Arda'nın bu golü, i̇spanyol basınında da geniş yankı uyandırdı. İspanya futbol milli takımı'nın tecrübeli oyuncusu andres iniesta, barcelona'dan takım arkadaşı arda turan'a destek verdi.

Arda Turan'ı resmen açıkladılar! - İspanya Ligi 2014-2015 ...
Arda Turan'ı resmen açıkladılar! - İspanya Ligi 2014-2015 ... from i.eurosport.com
A milli takımımızın kaptanı arda turan, i̇spanya maçı öncesinde uefa.com'un sorularını yanıtladı. Mundo deportivo gazetesi, arda turan'ın barcelona'da forma şansı bulabilmek için umut verici bir futbol oynadığını yazdı. Rakibin ayağında toplam 5 kez top çalan arda turan 36 isabetli pas ile maçı tamamladı. Bir taraftarın sahaya girerek fatih terim ve yedek kulübesindeki oyunculara küfür etmesinin ardından. Arda turan boo,arda turan spain turkey,arda turan,arda turan protesto,arda turan ispanya,arda turan yuhlandi,arda turan islik,arda. El mundo deportivo gazetesi, kötü oynayan arda, taraftarları tarafından cezalandırıldı. Arda turan 3.0 lık ispanya maçında yuhalanıyor ve maç sonrası ispanyol futbolcular teselli ediyor. Kez art arda avrupa şampiyonu olup bir rekor bu arada maçın ikinci yarısında arda turan'ın türk taraftarlar tarafından ıslıklanması ve i̇spanyol taraftarlardan destek almasına i̇spanyol gazeteleri geniş yer ayırdı.

İspanya futbol milli takımı'nın tecrübeli oyuncusu andres iniesta, barcelona'dan takım arkadaşı arda turan'a destek verdi.

Takım arkadaşlarına güvendiğini vurgulayan arda turan, i̇spanya'nın maç boyunca topa daha fazla sahip olan taraf olacağını bildiklerini söyledi. Arda turan, medipol başakşehir forması ile uzun bir aranın ardından türkiye'de ilk maçına çıkarken, takımının 3. Arda turan i spanyol kalecisiyle kavga etti, barcelona genel kurul toplantısında arda turana protesto, arda turandan olay hareket toplantıyı yarıda bıraktı, arda turans injury, arda turan sahaya çıktı i spanya yıkıldı, gazetecilerden arda turana protesto, arda i spanya maçı sonrası i spanyol futbolcular. İspanya'da barcelona'ya yakınlığı ile bilinen sport gazetesinde arda turan'la ilgili oldukça sert bir yazı kaleme alındı. Dakikasında morata ile üçüncü golü bulan i̇spanya farkı açarken tribünlerdeki türk taraftarlar ise arda turan'ı protesto etmeye başladı. Arda turan i̇spanya kariyerindeki 179.resmi maçını oynadı. Arda turan boo,arda turan spain turkey,arda turan,arda turan protesto,arda turan ispanya,arda turan yuhlandi,arda turan islik,arda. Arda'nın bu golü, i̇spanyol basınında da geniş yankı uyandırdı. İspanya futbol milli takımı'nın tecrübeli oyuncusu andres iniesta, barcelona'dan takım arkadaşı arda turan'a destek verdi. Euro 2016'da a milli takımın oynayacağı i̇spanya maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen türkiye futbol direktörü fatih terim, toplantının. Euro 2016 avrupa futbol şampiyonası d grubu'nda bulunan a milli takımımız ikinci maçında i̇spanya ile karşı karşıya geldi. 33 yaşındaki futbolcunun attığı gol i̇spanya'da da gündem oldu. Marca gazetesi, türk taraftarların bugüne dek.

A milli futbol takımı'nın kaptanı arda turan, i̇spanya maçında kendisine tepki gösteren taraftarlarla tartıştı. İspanya'nın günlük gazetelerinden el pais, arda turan krizini, arda turan'ın drifti, bir şarkıcının burnunu kırdı ve sonra silah çekti şeklinde yayınladı. Arda turan maç boyunca 3 kez faul yaptı. Sport gazetesi ise arda turan, san mames stadı'nın ışığında parıldadı başlığı altında sakatlığı bulunan lionel messi'nin yerine san mames'te maça çıktı. Arda turan i̇spanya kariyerindeki 179.resmi maçını oynadı.

İspanya Arda Turan'ı konuşuyor! Barcelona... - Son dakika ...
İspanya Arda Turan'ı konuşuyor! Barcelona... - Son dakika ... from iaftm.tmgrup.com.tr
Dakikadadan itibaren top arda turan'ın ayağına geldiğinde tribünlerden arda dışarı tezahüratları ve yuuh nidaları yükseldi. Arda turan, atletico madrid forması altında görev yaptığı dört sezonda da 40 resmi maçın altına. Golünü çok şık bir şekilde kaydetti. İkinci yarıda sürekli protesto edildi dedi. Marca gazetesi, türk taraftarların bugüne dek. Marca gazetesi, i̇spanya'nın iyi bir takım oyunu oynamaya başladığını ve futbolcuların 3. El mundo deportivo gazetesi, kötü oynayan arda, taraftarları tarafından cezalandırıldı. A milli futbol takımı'nın kaptanı arda turan, i̇spanya maçında kendisine tepki gösteren taraftarlarla tartıştı.

Arda turan i̇spanya'da ilk sezonunda 45 resmi maça çıkıp 5 gol attı.

Dakikasında morata ile üçüncü golü bulan i̇spanya farkı açarken tribünlerdeki türk taraftarlar ise arda turan'ı protesto etmeye başladı. İkinci yarıda sürekli protesto edildi dedi. Arda turan ''herkesten teker teker hesap soracagım '' türkiye 2 0 çek cumhuriyeti maçı sonrası açıklamalar arda turan 21. A milli futbol takımımızın teknik direktörü fatih terim ve yıldız oyuncu arda turan, i̇spanya karşılaşması öncesi basın mensuplarının karşısına çıktı. Marca gazetesi, türk taraftarların bugüne dek. Arda turan maç boyunca 3 kez faul yaptı. Milli futbolcu arda turan i̇spanya kral kupası çeyrek final maçında oynadığı futbol ile i̇spanya basınından büyük övgü aldı. Futbol ligi'nin (la liga) 3. Arda turan, medipol başakşehir forması ile uzun bir aranın ardından türkiye'de ilk maçına çıkarken, takımının 3. 33 yaşındaki futbolcunun attığı gol i̇spanya'da da gündem oldu. Arda turan 3.0 lık ispanya maçında yuhalanıyor ve maç sonrası ispanyol futbolcular teselli ediyor. Gazeteye göre, katalan ekibiyle çıktığı ilk maçta takıma büyük ölçüde uyum sağlayan arda, çarşamba günü espanyol ile oynanacak kral kupası rövanş maçında da forma. Arda turan i̇spanya kariyerindeki 179.resmi maçını oynadı.

İspanya'nın farkla öne geçmesine sinirlenen türk taraftarlar, takım kaptanı arda turan'ı yuhalarken i̇spanyollar ise destekledi. Euro 2016'da a milli takımın oynayacağı i̇spanya maçı öncesinde basın toplantısı düzenleyen türkiye futbol direktörü fatih terim, toplantının. Marca gazetesi, türk taraftarların bugüne dek. Takım arkadaşlarına güvendiğini vurgulayan arda turan, i̇spanya'nın maç boyunca topa daha fazla sahip olan taraf olacağını bildiklerini söyledi. A milli futbol takımının yarın i̇spanya ile oynayacağı maç öncesi teknik direktör fatih terim ve milli takım kaptanı arda turan basın toplantısı yaptı.

Arda Turan'a İspanya'dan eleştiri | Futbol Haberleri
Arda Turan'a İspanya'dan eleştiri | Futbol Haberleri from im.haberturk.com
İkinci yarıda sürekli protesto edildi dedi. Dakikadadan itibaren top arda turan'ın ayağına geldiğinde tribünlerden arda dışarı tezahüratları ve yuuh nidaları yükseldi. El mundo deportivo gazetesi, kötü oynayan arda, taraftarları tarafından cezalandırıldı. Takım arkadaşlarına güvendiğini vurgulayan arda turan, i̇spanya'nın maç boyunca topa daha fazla sahip olan taraf olacağını bildiklerini söyledi. Futbol ligi'nin (la liga) 3. Rakibin ayağında toplam 5 kez top çalan arda turan 36 isabetli pas ile maçı tamamladı. Sport gazetesi ise arda turan, san mames stadı'nın ışığında parıldadı başlığı altında sakatlığı bulunan lionel messi'nin yerine san mames'te maça çıktı. Arda turan, atletico madrid forması altında görev yaptığı dört sezonda da 40 resmi maçın altına.

Toplantı sırasında gergin ve stresli olduğunu gözlenen kaptan arda, basın toplantısında ilk konuşan isimdi.

Sport gazetesi, arda turan, takımda sabit olacak başlığı altında yaptığı yorumda, arda ilk 11'de çıktı ve öyle görülüyor ki luis enrique onu çok fazla kullanacak çünkü arda'nın oyun stilini seviyor. A milli futbol takımı'nın kaptanı arda turan, i̇spanya maçında kendisine tepki gösteren taraftarlarla tartıştı. Euro 2016 avrupa futbol şampiyonası d grubu'nda bulunan a milli takımımız ikinci maçında i̇spanya ile karşı karşıya geldi. Arda'nın bu golü, i̇spanyol basınında da geniş yankı uyandırdı. Mundo deportivo gazetesi, arda turan'ın barcelona'da forma şansı bulabilmek için umut verici bir futbol oynadığını yazdı. İspanyollar arda turan diye bağırdı. Euro 2016 d grubu'ndaki ikinci maçında i̇spanya ile karşılaşacak olan a milli futbol takımımız, mücadele öncesinde basın toplantısı düzenledi. Yazar toni frieros imzası taşıyan yazıda arda turan'ın barcelona ne yazık ki parmaklarını arda turan'a kaptırdı. Arda turan boo,arda turan spain turkey,arda turan,arda turan protesto,arda turan ispanya,arda turan yuhlandi,arda turan islik,arda. Arda turan 3.0 lık ispanya maçında yuhalanıyor ve maç sonrası ispanyol futbolcular teselli ediyor. Gazeteye göre, katalan ekibiyle çıktığı ilk maçta takıma büyük ölçüde uyum sağlayan arda, çarşamba günü espanyol ile oynanacak kral kupası rövanş maçında da forma. Rakibin ayağında toplam 5 kez top çalan arda turan 36 isabetli pas ile maçı tamamladı. Konu hakkında yapılan çeşitli açıklamalara yer veren gazete olayın tüm detaylarını aktarırken, yaşanan kavganın arda turan'ın ilk vakası olmadığını.

Milli futbolcu arda turan i̇spanya kral kupası çeyrek final maçında oynadığı futbol ile i̇spanya basınından büyük övgü aldı ispanya maçı. Arda turan i̇spanya kariyerindeki 179.resmi maçını oynadı.

Posting Komentar

0 Komentar